Autor Cultura
19 Maig 2016 a 14:00

La gran setmana dels museus

Dia internacional museus

Un any més, diversos museus adherits a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona (68 equipaments de 52 municipis de la demarcació de Barcelona) volen afegir-se a la commemoració del Dia Internacional dels Museus, que s’escau el 18 de maig i enguany té per lema “Museus i paisatges culturals”. Per això, durant tota la setmana, molts obriran les seves portes i programaran activitats especials.

Així mateix, alguns museus de la Xarxa de Museus locals estaran oberts la Nit dels Museus, que tindrà lloc el dissabte 21 de maig. En aquesta iniciativa del Consell d’Europa, que compta amb la participació de més de 3.000 museus de 40 països, tampoc hi podien faltar ni el Palau Güell ni l’Institut del Teatre

Switch to mobile version