Autor Economia
7 Juny 2016 a 16:00

CaixaBank rep el premi Retail Banker of the Year

El guardó reconeix les fites tecnològiques aconseguides durant els últims mesos

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Isidre Fainé, president de l'entitat

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, i Isidre Fainé, president de l’entitat

CaixaBank ha rebut el premi Retail Banker of the Year en el lliurament dels Retail Banker International Awards, celebrat a Londres, com a reconeixement a l’entitat financera amb millor estratègia de innovació del món l’any 2016.

Een aquesta gala, l’entitat presidida per Isidre Fainé i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha estat distingida amb el premi Best Mobile Banking a l’entitat amb millor servei de banca mòbil de l’any.

Els Retail Banker International Awards guardonen anualment a les entitats financeres que destaquen per l’aposta per la innovació, tant pel que fa al grau de creativitat aplicada com als resultats de negoci obtingut amb això. La iniciativa està promoguda per la publicació especialitzada Retail Banker International (RBI), dedicada a l’anàlisi de l’evolució de la banca retail en tot el món.

El jurat dels Retail Banker International Awards ha distingit a CaixaBank per la seva àmplia oferta de productes i serveis, per l’èxit de la integració de Barclays Espanya, per ser un referent internacional en anàlisis globals de banca mòbil realitzats per Forrester Research i pel llançament de imaginBank, el primer banc mobile only que es posa en marxa a Espanya i un dels primers del món que es gestiona exclusivament mitjançant apps mòbils i de xarxes socials.

Creixement de doble dígit en banca mòbil

CaixaBank està considerada com una entitat financera líder en innovació a nivell mundial, amb 5 milions de clients de banca online i 2,9 milions de clients de banca mòbil.

Durant el primer trimestre de l’any 2016, l’entitat ha assolit els 377 milions d’operacions pel canal mòbil, el que suposa un creixement del 23% respecte al primer trimestre de l’any 2015. Actualment, el mòbil és el segon canal de relació amb els clients, amb un 20% del total d’operacions que es realitzen a través de CaixaBank. El 39% dels clients de Línia Oberta Mòbil de CaixaBank fan moviments de fons des del mòbil. Segons dades de gener a març del 2016, cada mes es realitzen més de 130 milions de transaccions a través del mòbil.

CaixaBank, líder en el desenvolupament de la banca mòbil

Dins la seva estratègia de liderar la digitalització de la banca i el desenvolupament de la banca mòbil, CaixaBank posa a disposició dels seus clients una oferta de 70 aplicacions de serveis financers, que registren més de 3 milions de descàrregues al l’any. A més, CaixaBank ha llançat al gener d’aquest any imaginBank, el primer banc mobile only que es posa en marxa a Espanya i el primer del món en que l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per mòbils i per xarxes socials.

El guardó de RBI se suma a altres premis internacionals sobre innovació. Entre altres distincions, l’entitat ha estat escollida Best Bank in Spain 2015 per Euromoney i ha estat reconeguda com a millor banc del món en serveis de banca mòbil per Forrester Research.

Switch to mobile version