Autor La recepta
9 Juny 2016 a 12:00

Cargols amb pernil i ou dur

cargols amb pernil

Ingredients:
  • 1 1/2 kg – Cargols
  • 1 cabeça – Alls
  • 200 g – Pernil
  • 2 – Cebes
  • 4 – Tomàquets
  • un – Manat d’herbes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: – 2 grans d’all
  • 2 – Ous durs
Preparació:

Enganyeu els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi el pernil tallat a trossets, els cargols, el manat d’herbes i aigua.
Deixeu-ho coure uns 20 minuts tot junt.
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, afegiu-hi la picada i deixeu que faci xup-xup.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version