Autor La recepta
6 Juny 2016 a 12:00

Cargols amb trumfes

cargols-amb-trumfes

Ingredients:
  • 1 kg – Patates
  • 1 1/4 kg – Cargols
  • 2 – Cebes
  • 1 – Os de pernil
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Per fer la picada: – Brins de safrà
  • 1 grapat – Ametlles
  • Julivert
Preparació:

Feu bullir els cargols (vegeu cargols a la cassola).
En una cassola amb oli sofregiu la ceba, afegiu-hi les patates esbocinades i remeneu-ho tot junt.
Salpebreu-ho i afegiu-hi els cargols, l’os de pernil i aigua.
Deixeu que cogui tot junt i, una mica abans d’acabar la cocció de les patates, hi afegiu la picada diluïda amb una mica de suc de la cassola.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version