Autor Futbol sala
16 juny 2016 a 14:00

Club Esportiu Rubi FS nova Academia Red Blue

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Serà la vintena de la LNFS

CE Rubi Red Blue

El Club Esportiu Rubi FS, ha signat aquesta setmana  un acord amb la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) dins el projecte de creació d’Acadèmies Red Blue, especialitzades en la formació integral dels jugadors i jugadores de les categories base. Des de 6 anys endavant.

Aquesta serà la vintena Acadèmia a l’estat espanyol i s’uneix a la resta d’Acadèmies per treballar al costat de la LNFS desenvolupant i potenciant la formació i pràctica del futbol sala a la base.

Es tracta d’una nova Acadèmia a Catalunya, on hi ha una gran tradició i afició al futbol sala i el seu abast va des de Martorell, els 2 Vallès i el Maresme
El Club Esportiu Rubi FS porta treballant pel i per el Futbol Sala des de l’any 1984  i es considerat com a club històric i contrastat en el futbol sala català. Per això, ara, de mutu acord amb la LNFS  ha decidit integrar-se al projecte d’Acadèmies Red Blue promogut per la Lliga Nacional de Futbol Sala. El conjunt català, que compta amb una base de més de cent cinquanta nens i nenes de totes les edats, té, justament, la seva força en la quantitat de jugadors i jugadores provinents dels equips inferiors que han jugat amb la samarreta del Club tant en el equip senior masculí com en el femení que, cal recordar, ha acabat la Lliga de 1ª Nacional en sisena posició amb un equip totalment de cantera.  El Club, persegueix des de la seva creació objectius socials i esportius.El president de la ‘Acadèmia Red Blue Rubi Futbol Sala‘, Manel Cintas , declarava després de la firma que: “Entrar a formar part d’aquest projecte ens ajudarà a poder consolidar i evolucionar l’escola esportiva que ja funciona al nostre club. En definitiva, integrar-nos en el projecte Red Blue ens oferirà una millora de qualitat i imatge, així com ser una entitat referent a la nostra zona “.A dia d’avui la nova ‘Acadèmia Red Blue Rubí Futbol Sala‘ comparteix els objectius principals del projecte de la LNFS; per això, el club català ha decidit introduir-se en aquesta iniciativa al costat de la LNFS. En paraules de Javier Lozano, president de l’LNFS, la inclusió de l’entitat catalana fa més sòlid encara el Projecte formatiu Red Blue: “Seguim sumant seriosos companys de viatge en aquesta marxa bolcada en la formació dels més petits. A Catalunya hi ha molta afició al futbol sala, i sens dubte, és un lloc excepcional per inaugurar la nostra vintena acadèmia “.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×