Autor Sanitat
29 juny 2016 a 18:00

El 061 CatSalut Respon actualitza l’app incorporant novetats

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

L’app 061 CatSalut Respon és una de les apps de referència en salut a Catalunya

App 061 Cat Salut

App 061 Cat Salut

Dos anys després del seu naixement, l’app 061CatSalut Respon acumula una experiència d’usuari important. Fruit d’aquest aprenentatge, s’acaba de publicar als mercats d’aplicacions, tant per iOs com per Android, una nova versió que incorpora millores importants i noves funcionalitats.
Donat que una de les funcionalitats principals de l’app és la geolocalització de l’usuari en el moment en què fa la trucada, aquesta nova versió incorpora millores en la informació que aporta, mostrant a l’usuari l’adreça completa on es troba i enviant aquestes coordenades al 061.
A més, compta amb un nou servei de xat que connecta directament amb els professionals sanitaris del 061 CatSalut Respon. Aquest servei de missatgeria instantània permet a l’usuari contactar amb l’equip del servei CatSalut Respon i rebre resposta escrita al moment. Aquesta és una millora sol·licitada per determinats col·lectius amb sordesa i dèficits auditius, als quals s’ha volgut donar resposta.
Així mateix, també garanteix l’anonimat requerit en ocasions per consultes i informació sanitària relacionades, per exemple, amb la salut sexual reproductiva o per patologies relacionades amb malalties de contagi.
La nova versió de l’aplicació inclou també un apartat amb vídeos pràctics de primers auxilis, que s’anirà incrementant de forma constant. En ells s’indica com actuar en cas de necessitat davant accidents habituals, com poden ser cremades o ennuegaments.
També es millora el mapa de localització d’equipaments i dispositius sanitaris, incorporant la possibilitat de filtrar per tipologia de servei, com CAPs, hospitals o farmàcies, entre d’altres.
Altres novetats de l’App actual són la possibilitat de fer zoom, ampliant la imatge per facilitar la lectura de consells i avisos, l’accés web al portal de La Meva Salut o l’enviament al 061 del nom i telèfon desat amb el prefix AA (Avisar A) quan es realitza la trucada.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×