Autor Motor
2 juny 2016 a 14:00

La 25a edició del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ ja s’ha presentat

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Es celebrarà del 3 al 5 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya

Moto GP Formula 1 // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Moto GP Formula 1 // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ és a punt d’arribar al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la seva 25a edició i ja  s’han presentat tots els detalls de la cita mundialista als Jardins del Palau Robert de Barcelona.

L’acte de presentació de la setena prova de la temporada del Campionat del Món de MotoGP™, del 3 al 5 de juny al Circuit, ha estat presidit per Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; acompanyat per Carmelo Ezpeleta, conseller delegat de Dorna; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; Josep Mateu, president del RACC; i Antoni Guil, alcalde de Montmeló; entre altres autoritats.

El president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, ha explicat: “El Circuit està preparat i a punt per rebre més gent que l’any passat. Hem treballat dur per fer que aquest Gran Premi sigui un èxit rotund al país. No hi ha excusa per ningú per venir a gaudir de l’espectacle de MotoGP, un Gran Premi de Catalunya que ens dóna moltes satisfaccions”. Vicenç Aguilera també ha donat a conèixer les novetats del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, com la zona gastronòmica Tapes GP, la Volta al Circuit en moto i les zones d’animació pel públic, entre altres. Ha destacat també la tercera edició del KISS Barcelona, que enguany coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient, i que seguirà vetllant per reduir l’impacte mediambiental de l’esdeveniment.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha afirmat estar convençut que aquest Gran Premi serà un espectacle però també serà  un aparador de Catalunya al món. El conseller ha recordat que el Circuit és un element dinamitzador de l’economia perquè per cada euro que invertim, en retornen 20.

També han assistit a l’acte una bona representació dels pilots locals que el proper cap de setmana disputaran el Gran Premi de casa, com Marc Márquez (Repsol Honda Team) i Maverick Viñales (Team Suzuki Ecstar) de MotoGP™;  Àlex Rins (Páginas Amarillas HP 40), Àlex Márquez (EG 0,0 Marc VDS), Axel Pons (AGR Team), Edgar Pons (Páginas Amarillas HP 40), Isaac Viñales (Tech 3 Racing) i Xavi Vierge (Tech 3 Racing) de Moto2™; i Aron Canet (Estrella Galícia 0,0), Gabriel Rodrigo (RBA Racing Team) i Jorge Navarro (Estrella Galícia 0,0) de Moto3™.

Marc Márquez s’ha mostrat amb moltes ganes que arribi el cap de setmana per sortir a la pista i veure les tribunes ben plenes, que és el que ens agrada trobar als pilots. El Circuit, com cada any, no falla i cada any es millora, va a més. Animo a tothom a que vingui a recolzar als pilots de casa al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Maverick Viñales ha recordat la bona actuació de l’any passat al Gran Premi de Catalunya, on tant l’Aleix [Espargaró] com jo vam treure-li el màxim a la nostra moto i aquest any tenim moltes esperances posades en el Gran Premi.

Per la seva part, Àlex Rins ha afirmat: “Aquest és el nostre any i queden moltes curses. Espero fer un bon paper al Circuit ja que és el de casa. Ens vindrà a veure molta gent, família i amics, i esperem no fallar”.

Les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ es poden comprar a partir de 65 euros al web del Circuit www.circuitcat.com, a través d’una plataforma que permet realitzar una compra ràpida i còmoda, disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès i rus.

Els abonaments del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ donen accés als tres dies d’activitat a la pista, així com també a la visita al pit-lane de divendres, de 17.00 a 18.30h, una oportunitat única per apropar-se als boxs dels equips i aconseguir fotos i autògrafs dels pilots. Divendres, amb l’entrada de Pelouse es podrà accedir a qualsevol de les 13 tribunes del Circuit de Barcelona-Catalunya.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×