Autor Economia
3 Juny 2016 a 18:00

La joint venture de Global Payments i CaixaBank inicia les seves operacions

Juntament amb Erste Group Bank a Europa Central i de l’Est

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Global Payments Inc. (NYSE: GPN), un dels principals proveïdors de serveis tecnològics de pagament mundials, i CaixaBank, el banc més gran d’Espanya per quota de mercat, anuncien  que ha conclòs la formació de la seva joint venture amb Erste Group Bank AG, destacat proveïdor de serveis financers a Europa Central i de l’Est, amb la qual oferiran serveis de pagament i compres en comerços a la República Txeca, Eslovaquia i Romania.

Segons els termes de l’acord, Global Payments i CaixaBank ostenten una participació majoritària del 51% a l’empresa conjunta, mentre que Erste Group manté el 49% restant.

Cal dir que, Global Payments Inc. (NYSE: GPN) és un dels principals proveïdors mundials de serveis tecnològics de pagaments i ofereix solucions innovadores, ajustades a les necessitats dels clients a tot el món. Les seves tecnologies, associacions i les competències dels seus empleats capaciten Global Payments per oferir tota una gamma de productes i serveis que permeten als clients acceptar tot tipus de pagaments en diversos canals de distribució d’un gran número de mercats mundials.

 

Switch to mobile version