Autor Economia
17 juliol 2016 a 18:00

CaixaBank posa en marxa la seva nova oficina de representació a Brasil

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Vol donar suport a projectes empresarials a la principal economia de Sud-amèrica

Nova oficina CaixaBank Brasil

Nova oficina CaixaBank Brasil

CaixaBank, líder del mercat espanyol per quota de mercat, ha posat en marxa la seva oficina de representació a Sao Paulo (Brasil), des d’on oferirà assessorament especialitzat i solucions financeres a les empreses espanyoles amb interessos a Brasil.

Des de l’oficina, en funcionament des de mitjans d’abril, CaixaBank acompanyarà tant els clients que estiguin en fase d’implantació a Brasil com els que tinguin una posició consolidada al país. L’entitat, presidida per Jordi Gual, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és una de les entitats líders en assessorament pel comerç exterior de les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions i amb una xarxa d’oficines a l’exterior que li permet acompanyar els seus clients en els seus projectes internacionals.

El mes de maig passat, CaixaBank va ser reconeguda per la seva estratègia internacional per Lafferty Group, que va premiar l’entitat com a Best Partner for International Trade Finance. El guardó reconeix el lideratge de CaixaBank en la banca de petites i mitjanes empreses, així com la seva capacitat per forjar relacions a llarg termini amb els clients, i el desenvolupament d’una xarxa internacional per donar recolzament a l’expansió dels seus clients. Lafferty Group és una empresa especialitzada en l’estudi i la investigació del sector de la banca retail.

Energia i infraestructures

Més de 400 empreses espanyoles tenen presència permanent a Brasil, i un elevat percentatge pertany als sectors d’energia i infraestructures, així com a indústries i serveis auxiliars a aquests.

Brasil, amb més de 205 milions d’habitants, el 60% dels quals són menors de 55 anys, és el cinquè país més gran del món per superfície, i la setena economia mundial per PIB.

CaixaBank ja tenia presència al continent americà a través de tres oficines, a Nova York (EUA), Bogotà (Colòmbia) i Santiago de Xile (Xile).

Fora del continent americà, l’entitat compta amb oficines de representació a París (França), Milà (Itàlia), Frankfurt (Alemanya), El Caire (Egipte), Johannesburg (Sud-àfrica), Istanbul (Turquia), Pequín i Xangai (Xina), Dubai (Emirats Àrabs Units), Nova Delhi (Índia), Singapur. També està prevista la posada en marxa d’una oficina de representació a Algèria. A més, l’entitat disposa de sucursal pròpia a Londres (Regne Unit), Varsòvia (Polònia), i dues sucursals a Marroc (Casablanca i Tànger) i manté acords amb més de 2.500 bancs internacionals per facilitar l’operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars a qualsevol país del món.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×