Autor Entitats
29 agost 2016 a 15:00

Festa “L’esport amb les malaties minoritaries”

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El proper dissabte 3 de Setembre

malalties minoritaries logo

Les associacions Tots contra la Histiocitosi , Associació Sanfilippo Barcelona , El somni de Aaron i Cors Lluitadors de Duchenne organitzen una jornada esportiva, a la plaça de Can Roca de Terrassa el proper dia 3 de setembre, en què tothom practiqui el seu esport favorit, per això, han involucrat molts dels clubs de la ciutat i rodalies per a la seva organització.

La seva intenció en aquest esdeveniment és que tothom, ja siguin adults o nens, gaudexin d’activitats, al mateix temps, que coneixen aquestes malalties minoritaries i  col·laboren en la seva lluita diaria.

Els principals esports que es practicaran són: Futbol, Pàdel, Tennis, Hoquei, Bàsquet, Padbol, Spinning, Zumba, Running, Ciclisme, Voleibol, Bàdminton, Korfbal, Atletisme, Tir amb arc, Waterpolo, Ioga, Petanca, Esport adaptat

També es faran activitats infantils com una Festa de l’escuma, Actuacions de pallassos, Inflables, Pinta-cares i altres Tallers.

Hi hauran actuacions culturals  dels  Castellers de Terrassa, balls de Sevillanes, Batukada,Gegants i concerts de diversos grups musicals durant tot el dia.

La Festa També disposarà de servei de bar durant tot el dia, en el qual es podran consumir tant begudes com entrepans freds i calents

Els objectius d’aquesta festa lúdica-esportiva son :

- Recaptació de fons per contribuir en les investigacions d’aquestes malalties,col·laborant amb Sant Joan de Déu.- Mobilitzar tot el món , practicant esport per aportar el seu granet de sorra en aquesta lluita.

- Conscienciar les persones de la manca de recursos que hi ha per a la investigació deles malalties minoritàries

.- Intenció de recaptació de fons per a teràpies alternatives , psicològiques i materialnecessari per a la mobilitat d’aquests nens, i així millorar la seva qualitat de vida.

Han confirmat la seva presència Rafael Amargo, Raquel Gonzalez, Tonás Guasch, Laura Roca i Albert Luque

Els organitzadors esperen comptar amb la presència de ciutadans i afectats de tota Catalunya, dons les malalties minoritàries afecten a nens i nenes de tot el País

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×