Autor Societat
21 Setembre 2016 a 15:00

Acord per donar suport a les persones empresàries i a col·lectius amb dificultats

Col·laboració signada per la Fundacó PIMEC i la Fundación Salud y Persona

Acord suport empresaris i col·lectius amb dificultats

Acord suport empresaris i col·lectius amb dificultats

La Fundació PIMEC i la Fundación Salud y Persona han signat un acord de col·laboració que té per objectiu ampliar el suport a les persones usuàries del programa emppersona a través de serveis de salut psicològica, emocional i socials. El conveni, signat per Javier Mirallas, president de Fundación Salud y Persona, i Joaquim Llimona, president de la Fundació PIMEC, també contempla que ambdues entitats potenciaran la Responsabilitat Social Empresarial, promouran projectes i accions conjuntes dins dels àmbits empresarial i de salut. Amb aquest acord, la Fundació PIMEC amplia la xarxa emppersona a 56 entitats col·laboradores.

El president de Fundación Salud y Persona ha manifestat que el sentiment d’utilitat integrat a l’entorn és el que més m’ha estimulat per formar part d’aquest programa. Com a empresari, millorar la qualitat de vida i la salut integral de les persones en procés de pèrdua, en qualsevol situació, pot ajudar a integrar aquestes situacions en el marc social de les empreses.

Per la seva part, el president de la Fundació PIMEC ha subratllat: “Buscar la complementarietat de coneixements i formes de fer amb altres entitats és molt important, ja que genera un impacte molt positiu en el nostre objectiu principal: afavorir la segona oportunitat a qualsevol persona en situació de dificultat”.

El programa emppersona de la Fundació PIMEC és un servei de suport personal i professional a les persones empresàries, autònomes i emprenedores, i a col·lectius en situació de vulnerabilitat que cerquen una segona oportunitat. Des del mes de gener d’aquest any, ja ha acollit 160 persones i ha fet més de 3.000 hores d’assessorament personalitzat i acompanyament en itineraris professionals destinats a la gestió empresarial, la recerca de feina, l’autoocupació i la formació adient en cada cas.

Des de fa 6 anys, el programa emppersona incentiva una actitud d’esforç cap a l’èxit per crear un nou negoci, reflotar empreses en crisi o contribuir a la recol·locació laboral i crear, així, segones oportunitats per a les persones que les cerquen i s’esforcen per fer-les realitat.

 

Switch to mobile version