Autor La recepta
27 Setembre 2016 a 12:00

Arengada amb suc

arengada_amb_suc

Ingredients:
  • 4 – Arengada
  • 2 – Tomàquet partit per la meitat
  • 4 – All
  • Julivert
  • Llorer
  • 1 cullerada – Farina
  • Oli
Preparació:
Fregiu l’arengada sense cap i escatada, i guardeu-la.
En el mateix oli feu un sofregit amb els alls, els tomacons, el julivert i la fulla de llorer.
Afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure una mica.
Afegiu-hi l’arengada, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir una estona tot junt.Variacions:
Es pot fer sense tomacons.
S’hi pot afegir un bitxo.
S’hi pot afegir fesols i el suc de bullir fesols.
S’hi pot afegir un ou esclafat abans de servir-ho.
Hi ha qui posa tots els ingredients (sense farina) en cru amb l’oli.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version