Autor Cinema, teatre i televisió
2 Setembre 2016 a 15:00

Ben-Hur

 Ben-Hur

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el remake del clàssic Ben-hur. També arriben a les grans pantalles 3 thrillers molt diferents: No respires, Criminal i El elegido. S’estrenen les dues comèdies Los visitantes de lían i Siete vides, este gato es un peligro. Dos drames arriben a la gran pantalla: Lejos del mar i La espera. I per ressaltar s’estrena Cerca de tu casa el musical espanyol.

BEN-HUR

AVENTURAS. Dirigida per: Timur Bekmambetov. Repartiment: Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Pedro Pascal

Judah Ben-Hur és un príncep falsament acusat de traïció pel seu germà adoptiu Messala, un oficial de l’exèrcit romà. Desposseït del seu títol i separat de la seva família i de la dona que estima, Judah és condemnat a l’esclavitud en les galeres. Després de diversos anys, Judah torna a la seva terra natal a la recerca de venjança, però trobarà la seva pròpia redempció.

NO RESPIRES

THRILLER. Dirigida per: Fede Álvarez. Repartiment: Dylan Minnette, Jane Levy, Stephen Lang, Daniel Zovatto

Uns joves lladres creuen haver trobat l’oportunitat de cometre el robatori perfecte. El seu objectiu serà un cec solitari posseïdor de milions de dòlars ocults. Però tan aviat com entren a la seva casa seran conscients del seu error, doncs es trobaran atrapats i lluitant per sobreviure contra un psicópata amb els seus propis i temibles secrets.

 

CRIMINAL

THRILLER. Dirigida per: Ariel Vromen. Repartiment: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds

La història de l’home adequat en el cos equivocat. En un últim esforç per detenir una conspiració diabòlica, implanten els records, secrets i habilitats d’un agent de la CIA mort en un impredictible i perillós convicte amb l’esperança que completarà la missió.

 

LOS VISITANTES DE LÍAN

COMEDIA. Dirigida per: Jean-Marie Poiré. Repartiment: Jean Reno, Christian Clavier, Franck Dubosc, Karin Viard

Godofredo de Miramonte i el seu fidel servent Delcojón es veuen projectats en una època de profundes convulsions polítiques i socials: la revolució francesa, concretament en el període de terror. En aquest moment de grans perills, els descendents de Delcojón, revolucionaris convençuts, confisquen el castell i tots els béns als descendents de Godofredo, aristòcrates arrogants fugits la vida dels quals penja d’un fil

 

EL ELEGIDO

THRILLER. Dirigida per: Antonio Chavarrías. Repartiment: Alfonso Herrera, Hannah Murray, Julian Sands

Espanya, 1937. Un jove oficial republicà anomenat Ramón Mercader és reclutat pel servei d’espionatge soviètic per participar en una missió d’alt secret ordenada pel propi Stalin: assassinar a León Trotsky, a qui considera un traïdor. Després de preparar-se a Rússia, Ramón deixa la seva vida i viatja a París sota una nova identitat, la d’un belga adinerat anomenat Jacques Mornard. Allí coneix a Sylvia, una jove trotskista, qui no trigarà a ser seduïda per Jacques. En 1940 es retroben a Mèxic, país en el qual Trotsky viu exiliat. Ramón diu refugiar-se de la Guerra que assola Europa i Sylvia treballa com a secretària de Trotsky. Aliena als veritables plans del seu estimat, Sylvia li obre les portes de la seva vida i li introdueix en el cercle íntim del seu objectiu.

 

SIETE VIDAS, ESTE GATO ES UN PELIGRO

COMEDIA. Dirigida per: Barry Sonnenfeld. Repartiment: Kevin Spacey, Robbie Amell, Jennifer Garner

Tom Brand és un executiu sense escrúpols que gaudeix vivint la vida al límit i dedicant-se plenament al seu treball, encara que la seva família no estigui molt feliç amb això. Com a regal d’aniversari per a la seva filla, Tom li compra un gat a Grant, un tipus bastant estrany. De camí a la seva casa Tom sofreix un terrible accident i queda en coma… Almenys el seu cos, perquè la seva ànima quedarà atrapada en el gat.

 

LEJOS DEL MAR

DRAMA. Dirigida per: Imanol Uribe. Repartiment: Eduard Fernández, Elena Anaya, José Luis García Pérez

Santi surt de la presó i viatja al sud per visitar a Emilio, un antic company de cel·la que està malalt. La casualitat fa que ensopegui amb Marina, la mèdic que atén al seu amic. Amb ella va tenir Santi una trobada terrible fa molts anys que va marcar la vida de tots dos. Aquest retrobament els farà enfrontar-se al passat.

 

CERCA DE TU CASA

MUSICAL. Dirigida per: Eduard Cortés. Repartiment: Sílvia Pérez Cruz, Oriol Vila, Lluís Homar

Musical sobre els desnonaments ocorreguts a Espanya amb motiu de la crisi econòmica. Després de perdre la seva casa per no poder pagar-la, un jove matrimoni, amb una filla de 10 anys, es muda a casa dels pares d’ella, però aquest habitatge també es veurà amenaçada per l’embargament del banc, en haver servit com a aval de la hipoteca de la filla

 

LA ESPERA

DRAMA. Dirigida per: Piero Messina. Repartiment: Juliette Binoche, Lou de Laâge, Domeinco Diele

Anna és una dona francesa que passa els seus dies en solitud en la seva vella vila de Sicília. Inesperadament arriba Jeanne, la núvia del seu fill Giuseppe, convidada per ell a passar les vacances de Pasqua. Anna no coneix a Jeanne, i Giuseppe no està. Mentre les dues dones esperen l’arribada de Giuseppe, i malgrat els secrets que ambdues s’oculten, comencen a obrir-se la una a l’altra.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version