Autor Economia
11 Setembre 2016 a 10:00

CaixaBank millora la seva posició en el Dow Jones Sustainability Index

L’entitat obté 88 punts

Jordi Gual, president de CaixaBank i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

Jordi Gual, president de CaixaBank i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

CaixaBank ha assolit els 88 punts en el Dow Jones Sustainability Index (DJSI), el principal indicador mundial de l’actuació de les empreses en termes de sostenibilitat. Aquest resultat, cinc punts superior al que va obtenir en la revisió de l’any anterior de l’índex, situa a CaixaBank entre els millors bancs a nivell mundial millorant la seva puntuació en els tres àmbits analitzats: econòmic, social i mediambiental.

D’aquesta forma, l’entitat, presidida per Jordi Gual i que té com a conseller delegat a Gonzalo Gortázar, es consolida entre els bancs més sostenibles del món en responsabilitat corporativa. El 2016, els analistes del DJSI han inclòs a un total de 27 bancs en l’índex mundial, dels quals 12 són europeus.

Els analistes del DJSI han valorat a CaixaBank amb les millors puntuacions (100) en àrees com a estabilitat financera i risc sistèmic, seguretat de la informació, prevenció contra el blanqueig de capitals i estratègia en canvi climàtic. Altres àmbits molt ben valorats pels analistes han estat la gestió de riscos, l’aportació a la societat i filantropia i la gestió mediambiental.

Sobre el Dow Jones Sustainability Index

El DJSI és un índex mundial que valora les bones pràctiques de les empreses sota criteris socials, mediambientals i de govern corporatiu i selecciona a les companyies més excel·lents per la seva estratègia de creixement sostenible.

Creat l’any 1999, el DJSI és un dels índexs fonamentals per a aquells inversors que tenen en compte els criteris de sostenibilitat en la composició i gestió de les seves carteres d’inversions. Els resultats del DJSI 2016 poden consultar-se des d’avui en la pàgina web oficial (http://www.sustainability-indices.com).

Switch to mobile version