Autor Societat
21 Setembre 2016 a 18:00

El Parlament de Catalunya, present a 5,5 milions de cupons de l’ONCE

Els del proper dissabte 24 de setembre

parlament catalunya- once

Dilluns al matí va tenir lloc, al despatx d’audiències de la presidenta del Parlament de Catalunya, l’acte de presentació del cupó que l’ONCE dedica el proper dissabte 24 de setembre al Parlament de Catalunya, dins de la sèrie dels Parlaments Autonòmics. Cinc milions i mig de cupons portaran la seva imatge per tot l’Estat.

A l’acte han estat presents Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial, i Enric Botí, president del  Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, acompanyats per una venedora de cupons, una persona sordcega i un estudiant cec que han explicat a la Molt Honorable Presidenta què significa  per a ells el cupó. Hi han assistit també la presidenta de la comissió d’afers socials i famílies, Magda Casamitjana (JxSí), i els diputats Carmen de Rivera (C’s), María Francisca Valle (C’s) i Raúl Moreno (PSC).

El president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, ha fet entrega d’una rèplica del cupó dedicat al Parlament, a la seva presidenta, Carme Forcadell. Forcadell ha destacat la tasca d’inclusió social, laboral i educativa de l’ONCE, amb què contribueix a “millorar la vida de les persones” i a fer-la “més digna”, i s’ha referit al valor “simbòlic i històric” de l’edifici del Parlament, que amb aquest cupó també afegeix un valor social”.

“Avui portem al Parlament el millor que té l’ONCE, el seu cupó. Som a la seu de la sobirania  popular fruit de la voluntat dels seus ciutadans. I és gràcies també a la voluntat de la ciutadania i de la seva solidaritat que existeix la nostra Organització i els serveis socials que presta a milers de catalans i catalanes” ha assenyalat Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

El Palau del Parlament de Catalunya és un edifici situat al Parc de la Ciutadella a Barcelona, seu del Parlament de Catalunya des del 1932 fins al 1936 i des del 1.980 endavant. Obra de Joris Prosper Van Verboom, va ser construït al segle XVIII com a arsenal de la Ciutadella militar de Barcelona. El 1889 va ser reformat com a Palau Reial per l’Ajuntament de Barcelona i el 1932 aquest el va cedir perquè esdevingués la seu parlamentària catalana

Switch to mobile version