Autor Cinema, teatre i televisió
9 setembre 2016 a 15:00

El principito

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El Principito

Aquesta setmana s’estrena als cinemes l’adaptació del conte El principito. També arriba un film d’acció protagonitzat per Mel Gibson Blood Father. De la mà de diferents països arriben tres drames: Masaan, El espejo de los otros i Sparrows. Juego de armes és una comèdia per a tots els públics protagonitzada per Ana de Armas i Bradley Cooper. Els cinema nacional envaeix les cartelleres amb Gernika i Tarde para la ira. I El último rey és un film d’aventures que posarà en tensió a tos els espectadors.

 

EL PRINCIPITO

ANIMACIÓ. Dirigida per: Mark Osborne.

Perquè tot surti bé en la prestigiosa Acadèmia Werth, la petita i la seva mare es muden a una casa nova. La petita és molt seriosa i madura per a la seva edat i planeja estudiar durant les vacances seguint un estricte programa organitzat per la seva mare; però els seus plans són pertorbats per un veí excèntric i generós. Ell li ensenya un món extraordinari on tot és possible. Un món en el qual l’Aviador es va topar alguna vegada amb el misteriós Petit Príncep. Llavors comença l’aventura de la petita en l’univers del Petit Príncep. I així descobreix novament la seva infància i comprendrà que només es veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls.

 

BLOOD FATHER

ACCIÓ. Dirigida per: Jean-François Richet. Repartiment: Mel Gibson, Elisabeth Röhm, William H. Macy, Diego Luna

Lydia, una jove de 16 anys, és acusada d’haver robat una fortuna a un cartell, però en realitat és un parany forjat pel seu nuvi traficant. La noia ha d’escapar amb l’únic aliat que té al món: el seu pare, John Link, un etern fracassat, antic motero rebel i ex presidiari, que es veurà en l’obligació de vincular-se novament amb un passat del que fugia per poder salvar-la a ella.

 

JUEGO DE ARMAS

COMEDIA. Dirigida per: Todd Phillips. Repartiment: Miles Teller, Jonah Hill, Ana de Armas, Bradley Cooper

Història de dos joves als quals el Pentágono va pagar 300 milions de dolares per armar als aliats americans a Afganistan

 

TARDE PARA LA IRA

THRILLER. Dirigida per: Raúl Arévalo. Repartiment: Antonio de la Torre, Luis Callejo, Ruth Díaz

Madrid, Agost de 2007. Treball entra a la presó després de participar en l’atracament d’una joieria. Vuit anys després surt de presó amb ganes d’emprendre una nova vida al costat de la seva núvia Ana i el seu fill, però es trobarà amb una situació inesperada i a un desconegut: José, que li portarà a emprendre un estrany viatge on junts s’enfrontaran a fantasmes del passat i s’enfonsaran en l’abisme de la venjança.

 

GERNIKA

BÉLICO. Dirigida per: Koldo Serra. Repartiment: María Valverde, James D’Arcy, Jack Davenport

Una història d’amor al voltant de la població basca bombardejada per l’aviació nazi a l’abril de 1937 durant la Guerra Civil Espanyola. En aquest context, la jove Teresa, una editora de l’oficina de premsa republicana xocarà amb Henry, un periodista americà en hores baixes que està cobrint el front nord. Teresa, cortejada pel seu cap, Vasyl, assessor rus del govern republicà, se sentirà atreta per l’idealisme dorment d’Henry i voldrà despertar en ell la passió per explicar la veritat que un dia va ser el seu únic objectiu.

 

SPARROWS (GORRIONES)

DRAMA. Dirigida per: Rúnar Rúnarsson. Repartiment: Atli Oskar Fjalarsson, Ingvar Eggert Sigurosson

Un relat iniciàtic sobre un adolescent de 16 anys, Ari, qui, després d’haver estat vivint amb la seva mare a Reykjavík, és enviat de tornada a la remota regió dels fiords occidentals per viure amb el seu pare Gunnar. Allí haurà de bregar amb una difícil relació amb el seu pare i troba canviats als seus amics de la infància. En aquest ambient desesperançador, Ari ha d’esforçar-se per trobar el seu camí.

 

EL ESPEJO DE LOS OTROS

DRAMA. Dirigida per: Marcos Carnevale. Repartiment: Norma Aleandro, Graciela Borges, Leticia Bredice

Existeix a Buenos Aires un lloc que pocs coneixen, però del que gairebé tothom parla. Darrere d’una paredassa insípida i d’una porta que no diu molt, estan les restes d’una catedral gòtica, on funciona un singular restaurant que ofereix una sola taula. Totes les nits un últim sopar. Ningú ve només a gaudir solament d’un gran menjar, dels millors vins i de bona música. Els comensals que se sentin en la taula, defineixen alguna cosa important en les seves vides.

 

EL ÚLTIMO REY

AVENTURES. Dirigida per: Nils Gaup. Repartiment: Kristofer Hivju, Jakob Oftebro, Nikolaj Lie Kaas

Any 1206. Noruega ha estat arrasada per una guerra civil. El Rei està morint, i mentre el seu fill no reconegut neix en secret. La meitat del regne vol acabar amb el bebè, però dos homes, Torstein Skevla i Skjervald Skrukka, ho defensaran fins a la mort en una fugida que canviarà per sempre la història del país. El nen es deia Håkon Håkonsen i seria rei de Noruega.

 

MASAAN

DRAMA. Dirigida per: Neeraj Ghaywan. Repartiment: Richa Chadda, Sanjay Mishra, Vicky Kaushal

Drama sobre dues famílies atrapades en les restriccions hinduistes. Benarés, la ciutat santa a la vora del Ganges, no té compassió amb aquells que no respecten les tradicions. Deepak, un estudiant d’un barri pobre, s’enamora perdudament d’una noia d’una casta superior. Devi, una universitària el comportament de la qual se surt de l’establert, intenta superar la desaparició del seu primer amant, mentre el seu pare, Pathak, és víctima de la corrupció policial i perd el sentit de la moral. I el nen Jhonta busca una família. Quatre personatges a la recerca d’un futur millor, atrapats entre l’època moderna i les tradicions, i els camins de les quals són a punt de creuar-se.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×