Autor Entitats
7 setembre 2016 a 10:00

En marxa la 8ena edició de la campanya “Tornada a l’Escola Solidària”

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Celebrada els dies 2 i 3 de setembre en 24 centres Carrefour 

Creu Roja Alimentacio adequada

Els passats dies 2 i 3 de setembre, se ha celebrat la 8ena edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, una iniciativa impulsada per la Fundació Solidaritat Carrefour en col·laboració amb la Creu Roja.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que va tenir lloc als  24 centres de Catalunya, és reduir l’impacte que suposa l’adquisició de material escolar per a les famílies que passen dificultats econòmiques.

Carrefour arrenca aquesta acció amb la donació directa de material escolar per cobrir les necessitats de 6.000 nens i nenes en situació d’emergència social. A aquesta quantitat se sumaran les aportacions que han realitzat els clients durant la campanya a favor d’aquestes famílies.

Els 24 hipermercats Carrefour de les quatre demarcacions catalanes que participen en aquesta edició de la campanya són:

     ·  Demarcació de Barcelona: Badalona, ​​Barberà del Vallès, Cabrera, Gavà, Gran Via L’Hospitalet de Llobregat, La Maquinista, Les Glòries, El Prat, Vallès, Manresa, Granollers (Mini), Igualada I (Mini), L’Ametlla (Mini), Martorell (Mini), Olèrdola (Mini), Santa Susanna (Mini), Sant Fruitós de Bages (Mini) i Vic i (Mini).

  • Demarcació de Lleida: Lleida
  • Demarcació de Girona: Girona, Olot i Nou Centre.
  • Demarcació de Tarragona: Reus i Tarragona.

En tots aquests centres s’hi va instal·lar una taula atesa per voluntariat de la Creu Roja que recollia el material escolar que donava la ciutadania. Aquest material era:

–       motxilles,

–       paquet de folis,

–       cola de barra,

–       maquineta,

–       regla de 20-30cm,

–       quadern de mig foli de mida,

–       retoladors i llapis de colors,

–       dacs/plastidecors

–       i retoladors florescents

La Creu Roja serà l’encarregada de distribuir aquests lots entre els menors de cadascuna de les demarcacions participants, A més, prop de 3.700 voluntaris de la Creu Roja, s’implicaran en aquesta iniciativa i atendran aquelles persones que es van acostar a les taules instal·lades en els centres Carrefour per recollir el material escolar (llapis, retoladors, quaderns, bolígrafs etc.) que es van donar.

En la passada edició de la “Tornada a l’Escola Solidària”, en què van participar 171 centres de tot Espanya, Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 674.340 euros que van donar cobertura a 20.728 infants. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×