Autor Ensenyament
12 setembre 2016 a 10:00

La Diputació de Barcelona facilita 80.000 Agendes Escolars a alumnes de 129 municipis

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar
Agenda

Agenda

La Diputació de Barcelona ha editat 80.000 agendes escolars i 7.000 calendaris per als alumnes dels 129 municipis de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat que els han sol·licitat.

Aquests productes educatius de temàtica mediambiental fomenten la participació dels joves en diferents espais de la societat. Durant aquest curs es proposen activitats i informacions setmanals que ens recorden que a la natura tot està relacionat i que ens conviden a observar el seu exemple i a emmirallar-nos en el model que ens ofereix.

L’Agenda tracta de manera especial el consum col·laboratiu i l’espai públic dels nostres pobles i ciutats, convidant als alumnes a reflexionar sobre aspectes que afecten aquest entorn comú, compartit per tothom, en contraposició a l’espai privat. En definitiva, una manera de disminuir la nostra petjada ecològica en el planeta.

Tot amb l’objectiu que aquests recursos educatius, que s’editen en format paper i virtual, ajudin a fomentar la sostenibilitat i a promoure les conductes proambientals entre els alumnes de primària i secundària que en facin ús.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×