Autor Cinema, teatre i televisió
4 Setembre 2016 a 18:00

La pel·lícula “‘Els visitants la fan grossa'” s’estrenà divendres en català

És la tercera de la saga

Els visitants

La comèdia francesa Els visitants la fan grossas’estrena aquest divendres 2 de setembre en versió doblada al català. El director és Jean-Marie Poiré, i està interpretada per Jean Reno, Christian Clavier, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud, Marie-Anne Chazel, Ary Abittan, Alex Lutz, Frédérique Bel, Lorànt Deutsch, Stéphanie Crayencour i Pascal N’Zonzi.
És la tercera pel·lícula de la saga d’Els visitants, iniciada l’any 1993, que narra les aventures d’uns personatges que en realitat viuen a l’edat mitjana però que, per culpa d’un conjur mal fet per un fetiller, són transportats en el temps. Així, aterren en diferents èpoques, en què tot els sembla estrany: transports, vestimenta, costums… Aquest cop, els viatgers del temps van a parar enmig de la Revolució Francesa. Ho troben tot sorprenent: la guillotina, molt moderna i les banyeres, antiquades. Ells també causen sorpresa.
La producció ha tingut el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la seva versió en català.
Podeu consultar les sales de projecció al Portal Cinema en català
Switch to mobile version