Autor Motor
20 setembre 2016 a 18:00

Mattias Ekström es proclama líder del Campionat BarcelonaRX

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El BarcelonaRX tanca la seva segona edició amb un gran espectacle

Mattias Ekström

Mattias Ekström

El BarcelonaRX 2016 ha estat protagonitzat principalment per pilots suecs, fet que mostra que el nord d’Europa continua sent l’elit del ral·licross. Mattias Ekström 1r, Timmy Hansen 2n i el seu germà petitKevin Hansen guanyador de la prova del EuroRX i que s’ha coronat campió d’Europa de ral·licross han estat els millors del cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, oferint un espectacle replet d’avançaments, salts, contacte i molta emoció als més de 28.000 espectadors que no s’han volgut perdre la segona edició d’aquest creixent campionat mundial.

Mattias Ekström ha aconseguit a Barcelona la seva quarta victòria de la temporada i amb això ha pogut retallar punts a Petter Solberg i col·locar-se líder del Campionat a falta de tres curses. “Estic molt content. Aquest Campionat m’està fent somriure molt. Aquest any a cada cursa hi ha diferents pilots que poden lluitar per la victòria, abans això no passava i cada vegada és més difícil aconseguir el triomf, això fa que guanyar encara tingui més bon sabor”, ha proclamat Ekström,

Sembla que el darrer tram de la temporada està també somrient a Timmy Hansen, qui va començar amb moltes dificultats. Segon lloc per al gran dels Hansen que a banda de celebrar el seu podi ha tingut especialment paraules per al seu germà petit, Kevin Hansen, qui s’ha proclamat Campió d’Europa en guanyar les quatre proves disputades fins ara: “Estic molt orgullós d’ell. Fa molts anys que sé que és molt ràpid i ara tothom ja ho sap”.

Qui ha creuat tercer la línia de meta de la gran final del WorldRX ha estat Johan Kristoffersson, però en canvi, qui finalment ha estat tercer és Timur Timerzyanov. Després d’unes decisions tècniques post-cursa per contactes entre el suec i el rus que no compleixen amb el reglament, Kristoffersson ha estat relegat a la 6a posició i Timerzyanov ha pogut aconseguir així el seu primer podi de la temporada.

Dos dels grans protagonistes de la cita, el vencedor de la passada edició del BarcelonaRX Petter Solberg i la llegenda viva dels ral·lis Sébastien Loeb no han aconseguit una plaça a la final de diumenge de Barcelona. Competint en la mateixa semifinal, el noruec ha finalitzat quart mentre que al francès se li ha aturat el motor i no ha pogut engegar-lo de nou prou ràpid per creuar la línia de meta entre els tres primers.

El BarcelonaRX tornarà el 2017 amb més adrenalina

Després de dos dies amb més de 80 curses diferents, un gran show de ral·licross, experiències úniques a primera línia al pàdoc, llegendes i joves promeses, el BarcelonaRX tornarà l’any vinent al Circuit de Barcelona-Catalunya per oferir de nou el millor espectacle de motorsport.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×