Arròs magre
Escoltar
Ingredients:
- 400 g – Arròs
- 8 – Filets d’anxova dessalats
- 1 – Ceba
- 2 – Tomàquets madurs
- 2 – Pebrots vermells escalivats i tallats a tires
- 1 gra – All
- Oli
- Sal
- 1 l – Aigua
- 20 g – Formatge sec ratllat
- Per fer la picada:
- Julivert
- 1 grapat – Ametlles
Preparació:
En una cassola feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets i els alls.
Afegiu-hi el pebrot escalivat i l’arròs.
Remeneu-ho i mulleu-ho amb l’aigua bullent.
Deixeu-ho coure 5 minuts, afegiu-hi el formatge ratllat, col•loqueu-hi a sobre els filets d’anxova dessalats i la picada, i ho deixeu coure 13 minuts més, aproximadament.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català