Autor Societat
1 octubre 2016 a 18:00

Comença el concurs d’Instagram “Què t’emociona de la biblioteca?”

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

D’avui i fins el 31 d’octubre

Diba- Instagram

Les Biblioteques de la Diputació de Barcelona inicien a partir de d’avui, 1 d’octubre, el concurs “Què t’emociona de la biblioteca?” a la xarxa social Instagram per celebrar la posada en marxa del compte BibliotequesXBM.

Per participar al concurs, els usuaris hauran de penjar fotografies i vídeos dels elements i espais que més els agraden de la biblioteca al seu perfil d’Instagram i compartir-ho amb l’etiqueta #emociobiblioteca.

Cada fotografia o vídeo haurà d’especificar el nom de la biblioteca d’on és usuari perquè hi haurà dues categories de premi. En la primera, l’usuari podrà guanyar una tauleta tàctil o un val de 100 euros per la compra de llibres; i en la segona, es premiarà la biblioteca amb més usuaris participants amb la realització d’una activitat de foment a la lectura i la cultura.

Aquest concurs estarà obert fins el 31 d’octubre i totes les fotografies i vídeos rebuts seran publicats a la pàgina web de la Biblioteca Virtual.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×