Autor Cinema, teatre i televisió
21 octubre 2016 a 18:00

“Corb Mitjonet. La gran cursa” s’estrena en català

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Avui divendres

corb mitjoner

La pel·lícula d’animació infantil Corb Mitjonet. La gran cursa s’estrena aquest divendres, 21 d’octubre, doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Aquest film alemany, distribuït per Flins & Pinículas, ha estat dirigit per Ute von Münchow-Pohl i Sandor Jesse. Aquesta és una història sobre el treball en equip, l’acceptació i la recerca de la pròpia vocació. El Corb Mitjonet destrueix per accident les provisions que els animals havien emmagetzemat per passar l’hivern. Amb l’ajut dels seus amics participa en una cursa emocionant i tumultuosa a través del bosc amb l’objectiu d’aconseguir el premi i poder reposar els aliments.
El film es podrà veure a les sales següents:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat)
Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat)
Reus Palace (Reus)
Cines Imperial (Sabadell)
Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca)
Podeu consultar la cartellera de cinema en català al Portal Cinema en Català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×