Autor Societat
1 octubre 2016 a 10:00

El World Routes 2016 atrau 3000 professionals del sector aeronàutic

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Ricard Font ha rebut el testimoni de l’organització de Chengdu

Ricard Font rep el testimoni de Chengu

Ricard Font rep el testimoni de Chengu

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president d’Aeroports de Catalunya, Ricard Font, ha rebut el testimoni de l’organització del World Routes 2017, per part de la ciutat xinesa de Chengdu, l’anfitriona d’enguany. L’acte, que s’ha celebrat en el marc de la cloenda del World Routes 2016, ha servit per escenificar el traspàs de l’organització d’aquest congrés internacional d’aviació comercial, el més important del món en nombre de participants. També hi ha assistit el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.
Barcelona ha acollit del 23 al 26 de setembre de 2017 aquest esdeveniment en la que ha sigut la 23a edició, que ha atret a la ciutat més de 3.000 professionals del sector aeronàutic. Concretament, prendran part de l’esdeveniment unes 300 aerolínies, 700 aeroports, 130 representants turístics de 125 països, entre altres.
El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president d’Aeroports de Catalunya, Ricard Font, ha rebut aquest dimarts el testimoni de l’organització del World Routes 2017, per part de la ciutat xinesa de Chengdu, l’anfitriona d’enguany. L’acte, que s’ha celebrat en el marc de la cloenda del World Routes 2016, ha servit per escenificar el traspàs de l’organització d’aquest congrés internacional d’aviació comercial, el més important del món en nombre de participants. També hi ha assistit el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa.
 
Barcelona ha acollit del 23 al 26 de setembre de 2017 aquest esdeveniment en la que serà la 23a edició, que atraurà a la ciutat més de 3.000 professionals del sector aeronàutic. Concretament, prendran part de l’esdeveniment unes 300 aerolínies, 700 aeroports, 130 representants turístics de 125 països, entre altres.
Prèviament a la recollida del testimoni per part del secretari Ricard Font, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha volgut, mitjançant un vídeo, excusar la seva presència a l’acte, així com agrair als seus predecesors l’èxit de la present edició del congrés. Rull ha celebrat l’extraordinària oportunitat que té Barcelona i Catalunya per demostrar el seu potencial com a destinació turística de primer nivell, així com per explicar a les companyies aèries mundials les possibilitats de l’aeroport de Barcelona-el Prat per convertir-se en un hub estratègic.
Precisament, en el marc del World Routes 2016, que ha tingut lloc del 24 al 27 de setembre, una delegació catalana del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA), del qual Ricard Font és president, ha mantingut trobades i reunions amb representants del sector per avançar en l’obertura de noves destinacions intercontinentals des de l’aeroport de Barcelona- el Prat.
El projecte d’acollir aquest congrés internacional ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, Aena i Turisme de Barcelona, també presents en l’edició d’enguany a la ciutat xinesa de Chengdu.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×