Autor Articles i estudis
15 Octubre 2016 a 12:00

Exfolia el teu cos i aconsegueix una pell fantàstica

Bellesa expoliant

Foto: Montibello

Hi ha alguna cosa més agradable que el tacte de la pell suau? Segurament em respondràs que sí, que hi ha moltes altres coses, però no em negaràs que és molt agradable aquesta sensació de seda d’una pell cuidada i hidratada.

Aconseguir aquest objectiu està a l’abast de tothom, només cal recórrer, periòdicament, a l’exfoliació corporal. Aquesta (igual que la facial) serveix per afinar la pell i eliminar les cèl·lules mortes que s’acumulen a la superfície. Aquestes pielecitas i cèl·lules mortes donen aquest tacte rugós que segur has notat a la cara exterior del braç d’algunes persones. Les cèl·lules mortes fan que la pell tingui un aspecte mat i apagat, a més impedeixen que els actius dels productes que utilitzis actuïn adequadament.

Quan i com
La pell del cos la pots exfoliar setmanalment. Per a això existeixen diversos productes, des gels de bany amb partícules exfoliants a llards més denses. També pots recórrer a les esponges vegetals Luffa o el guant de crespó que utilitzen en els hammams (banys àrabs) i té el suggerent nom de kassa. En tot cas la pressió ha de ser lleugera per no agredir la pell.

Si utilitzes un gel o una mantega exfoliant, comença pels turmells i massatge suaument amb moviments circulars ascendint fins a les espatlles, passant per les cames, les cuixes, les natges, el ventre, l’esquena, els braços i espatlles. Veuràs que no hem esmentat el pit i és que és una zona molt sensible que haurem de tractar amb molta cura i cura. Gairebé et recomanaríem que utilizases una exfoliant facial.

Importantíssim
No oblidis que després de la exfoliació, la hidratació ha de ser més acurada. Si vas a lluir escot, és fonamental que et protegeixis amb un SPF, ja que aquesta és la zona corporal més afectada per les taques causades pel sol.

Per Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version