Autor Economia
4 octubre 2016 a 15:00

Les vendes a les grans superfícies augmenten un 1% interanual

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

A l’agost

Les grans superfícies han augmentat les vendes aquest juliol en xifres interanuals // Imatge de Wikimèdia Commons

Les grans superfícies han augmentat les vendes aquest juliol en xifres interanuals // Imatge de Wikimèdia Commons

A l’agost, l’índex de vendes a les grans superfícies de Catalunya a preus corrents ha augmentat un 1% respecte al mateix mes de l’any anterior, segons l’Idescat. Aquest creixement s’ha degut a l’augment tant de les vendes de productes d’alimentació (0,8%) com de la resta de productes (1,1%).
La variació acumulada dels primers vuit mesos de l’any es manté en positiu (0,7% interanual). De gener a agost, les vendes de productes alimentaris han augmentat un 1,1% i les de la resta de productes, un 0,5%.

A preus constants ─és a dir, eliminant l’efecte dels preus─, l’índex de vendes a les grans superfícies mostra un increment interanual de l’1,5% a l’agost del 2016, motivat per l’augment de les vendes de productes no alimentaris (3,0%), ja que les vendes de productes alimentaris han disminuït un 0,9%.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×