Autor La recepta
13 Octubre 2016 a 12:00

Magdalenes sense

madalenes sin

Per si avui us ve de gust alguna cosa dolça, farem unes magdalenes sense, o sigui, sense sucre i amb edulcorant. Sabem que en rebosteria, tant els temps com els procediments i els ingredients canvien completament el resultat final, així que us diré que canviar simplement sucre per edulcorant no garantirà el mateix resultat. En aquesta recepta, els ingredients secs i els humits han de tenir el mateix pes, fins i tot és millor si aquests, pesen més que els secos.Atención, doncs, a la recepta:

Ingredients per 10 magdalenes

· 4 Ous sencers (190 gr)
· suc 1 llimona
· sacarina líquida

Ingredients secs (pes total 190 gr

· Farina + maizena
· Llevat royal

Ingredients humits (pes total 190 gr o una mica més)

· Oli gira-sol
· Llet

Elaboració

Preescalfar el forn a 170º.
Batre els ous perquè agafin aire, fins que comencin a blanquejar.
Pesar i barrejar la farina i el llevat amb un colador, també per airejar-.
Afegiu-hi la llet, l’oli, el suc de llimona i la sacarina liquida als ous, i a continuació, també amb colador, la barreja de farina i llevat.
Remenar amb varetes durant almenys cinc minuts, perquè la barreja segueixi agafant aire.
Preparar el motlle de les magdalenes posant les fundes de paper dins, omplir fins a la vora amb la barreja.
Deixarem al forn 25 minuts, durant els primers 12 minuts no obrir la porta o es poden enfonsar pel contrast de temperatura. Comprovar si estan llistes introduint una agulla de llana o ganivet amb punta.
Treure i deixar refredar.

Consell

El punt bàsic és el pes dels ous. El seu pes serà la norma a seguir a l’hora de pesar els altres ingredients (si pesen 200 gr., Els ingredients secs han de pesar 200 gr. I els humits també, si pesen 180, els ingredients han de pesar 180 … etc).

Com més aire se li introdueixin als ous, millor, més creixeran les copes de les magdalenes.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version