Autor La recepta
24 octubre 2016 a 12:00

Què en saps de …? BROCOLI VERD

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Brocoli verd

També anomenat bròquil, verdura de la família de les crucíferes, de la col i la coliflor. El seu cultiu té origen a Itàlia. També comentar que està compost en la seva majoria per aigua, pel que és una verdura baixa en calorias. Algunas de les seves característiques són:

• Verdura de raïms petits i compactes, de color verd-morat brillant
• Molt ric en vitamines A, C, K i E
• Ric també en minerals com el magnesi, zinc, ferro, potassi, calci, i també en àcid fòlic i betacarotè
• Facilita la digestió, té propietats antivirals i antibacterianes
• Limitar el seu consum les persones amb malalties de ronyó o acumulació d’àcid úric
• A la cuina, el seu millor resultat s’aconsegueix al vapor, és un producte de coccions curtes, de menys de 5 minuts i temperatures de menys de 100 º C

Consell

Es pot congelar si prèviament s’ha escaldat i deixat refredar.
Es pot consumir cru, tallant prèviament minuts abans de menjar-lo

Autor: dlcocinaygastronomia.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×