Què en saps de …? COMBINACIONS DE SABORS
Avui comencem una sèrie d’articles relacionats amb els diferents sabors que podem trobar davant nostre i com combinar-los i no morir en l’intent !.
COMBINACIONS AMB XOCOLATA:
• Xocolata i cacauet (torrat): el cacauet harmonitza amb les notes torrades de la xocolata.
• Xocolata i cafè: combinen bé en mousses, tòfones i pastissos. També es pot usar per realçar sabors sense que es noti, una mica de gust de cafè en un plat de xocolata pot fer que sàpiga més a xocolata, i al revés.
• Xocolata i bitxo: bitxos seques de les varietats “mulat” i “ample” .El contingut en greix de la xocolata contraresta part del picant de les bitxo.
• Xocolata i pera: una mica de xocolata realçarà la dolçor de la pera, no passar-se amb la quantitat ja que el gust de la fruita es veriaanulado.Escalfar les peres en xarop de vainilla per crear una connexió entre els dos sabors
Autor:dlcocinaygastronomia.com