Autor La recepta
1 Novembre 2016 a 12:00

Panellets de cafè

panellets_de_cafe

Ingredients:
  • Per fer la pasta de massapà:
  • Cafè mòlt
  • 500 g – Ametlla en pols
  • 500 g – Sucre
  • 100 g – Moniato cuit
  • 75 g – Clara d’ou
  • Sucre glaç
Preparació:

Feu una massa fina barrejant i treballant bé tots els ingredients, inclòs el cafè ben mòlt.
Deixeu-la reposar a la nevera un mínim de 24 hores, embolicada en un drap humit.
Feu boles de massapà d’uns 20 g, doneu-los una forma ovalada, arrebosseu-les amb sucre glaç i feu-hi un tall al mig, de manera que tinguin l’aspecte d’un gra de cafè.
En una llauna untada amb oli poseu-los al forn a 230-250º uns 10 minuts, fins que quedin rossos.

Variacions:
En lloc de moniato es poden fer amb patata.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version