Autor La recepta
7 Novembre 2016 a 12:00

Què en saps de …? LA CEBA MORADA

ceba morada

Anteriorment hem parlat sobre altres varietats de ceba, com la ceba verda. Avui us explicaré algunes coses sobre una altra familiar, en aquest cas, la ceba vermella o ceba morada.Algunas de les seves característiques són:

• Excel·lent antioxidant, conté vitamines A, B, C i E
• Conté entre d’altres, sofre (en quantitat elevada), fòsfor i magnesi
• Baix en calories, conté només 45 per peça
• El seu color vermell es deu al contingut en antocianines
• Rica en fibra i àcid fòlic, és apropiada durant l’embaràs
• Ajuda a regular els nivells de glucosa en sang
• És un diürètic natural, elimina líquid del cos i combat el restrenyiment
• Afavoreix la salut bucal, en mastegar-crua (eficaç agent antimicrobià, ja que ajuda a matar la majoria de gèrmens de la boca que causen la càries).

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version