Autor Societat
31 desembre 2016 a 18:00

CaixaBank entregarà una Llibreta Estrella Super3 amb 2.000 euros

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Al primer nadó de l’any 2017

Caixabank Jordi Gual Gonzalo Gortazar

CaixaBank donarà la benvinguda al primer nadó que neixi a Catalunya l’any 2017 amb l’obertura d’una Llibreta Estrella Super3 que comptarà amb una aportació de 2.000 euros. L’entitat, presidida per Jordi Gual i de la qual n’és conseller delegat Gonzalo Gortázar, posa en marxa aquesta iniciativa per vuitè any consecutiu amb l’objectiu de promocionar i incentivar l’estalvi infantil i ajudar a les famílies en l’actual conjuntura econòmica.

CaixaBank obrirà la Llibreta Estrella Super 3 a nom del nadó, tot i que, com és habitual en els productes financers en els que el titular és un menor, els pares constaran com a representants. El nen també es beneficiarà de les avantatges pròpies de la Llibreta Estrella Super 3, entre les que destaquen l’exempció de comissions fins als 25 anys.

Un altre avantatge important és que els nens titulars d’aquesta llibreta d’estalvi gaudeixen periòdicament de promocions especials de CaixaBank. Per exemple, CaixaBank regala una estrella luminescent a l’obrir una Llibreta Estrella a nom de nens menors de 3 anys i, d’altra banda, premia l’increment de saldo dels clients entre 3 i 14 anys amb l’obsequi d’un Super Estoig Top Secret.

Un programa amb diversos productes financers i d’estalvi

La Llibreta Estrella Super 3 forma part del programa de foment de l’estalvi del públic infantil, que CaixaBank va crear a mitjans dels anys noranta. En l’actualitat, 830.000 nens i nenes menors de 14 anys són titulars d’alguns dels productes d’estalvi infantil de CaixaBank.

Com a dada rellevant del públic infantil a l’entitat, entre els que han tingut un primer vincle financer a CaixaBank a la infància, el 80% continua sent client de l’entitat.

Una gama infantil completa amb productes d’estalvi, préstecs i targetes

La Llibreta Estrella Super3 és el producte d’estalvi a la vista de CaixaBank dirigit als nens. L’entitat compta també amb una altra oferta d’estalvi, la Llibreta Futur Assegurat, pensat per a acumular poc a poc el capital necessari per als estudis o els projectes que vulguin emprendre els fills quan arriben a la majoria d’edat.

A més, CaixaBank també ofereix d’altres productes dirigits als pares com l’assegurança Vida Familiar, la possibilitat de personalitzar la targeta de crèdit o dèbit amb la foto del nadó o el préstec Estrella Naixement, pensat per a afrontar les despeses que suposa l’arribada del petit.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×