Autor Societat
30 desembre 2016 a 15:00

CASA NOSTRA, CASA VOSTRA

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Campanya per impulsar l’acollida de persones refugiades

casa nostra casa vostra1

Centenars de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG iempreses del sector cultural de Catalunya han posat en marxa la gran campanya unitària Casa nostra, casa vostra. Fins a mitjans de febrer, hi ha previstes dotzenes d’activitats arreu del país amb l’objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania de Catalunya i pressionar les institucions catalanes perquè impulsin polítiques d’acollida reals i efectives.

Una xarxa de més de 300 voluntaris

Més de 300 persones voluntàries treballen des de fa mesos en l’organització de la campanya i en la planificació de les activitats. Casa nostra, casa vostra tindrà una exposició divulgativa a les escoles, una sèrie documental de televisió per trencar l’anonimat de les persones refugiades i una xarxa d’activitats de sensibilització per tot el territori, amb una oferta de xerrades i tallers.

La programació culminarà al febrer amb els dos actes centrals de la campanya: un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona i una manifestació que s’espera que sigui multitudinària a la vora del Mediterrani.

La web amb tota la informació

Tota la campanya es podrà seguir al web www.casanostracasavostra.cat  i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb el nom d’usuari @volemacollir i l’etiqueta #volemacollir.

El web explicarà el minut a minut de la campanya, recollirà signatures del manifest i serà un centre de documentació sobre la denominada crisi migratòria a Catalunya i a Europa.

També s’hi podran fer aportacions econòmiques, que serviran per finançar una convocatòria d’ajudes a les entitats que treballen en migració i refugi.

Aquí podeu trobar : llistat activitats

i aquí el manifest

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×