Autor Cinema, teatre i televisió
30 desembre 2016 a 18:00

‘Pelé, el naixement d’una llegenda’

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Arriba avui a les pantalles doblada al català

Pele

Avui divendres, 30 de desembre, s’estrena la pel·licula Pelé, el naixement d’una llegenda en versió doblada al català, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Dirigida per Jeff i Michael Zimbalist, la pel·lícula narra la joventut del futbolista brasiler i l’ascensió a la fama, així com el seu lideratge en la selecció que va conquistar el Mundial de Futbol de 1958. Va abanderar les esperances i els somnis de tot un país, i es va convertir en una llegenda. Hi intervenen els actors Kevin de Paula, Leonardo Lima Carvalho, Rodrigo Santoro, Vincent D’Onofrio, Diego Boneta, Seu Jorge, Colm Meaney i Milton Gonçalves.
El film es podrà veure a les sales següents:
Cinesa Diagonal Mar (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat)
Ocine Granollers – El Nord (Granollers)
Cines Imperial (Sabadell)
Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona)
Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
Podeu consultar la cartellera de cinema al Portal Cinema en català
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×