Autor La recepta
7 Desembre 2016 a 12:00

Peus de porc amb castanyes

peus-de-porc-amb-castanyes

Ingredients:
  • 4 – Peus de porc bullits
  • 250 g – Castanyes
  • 2 – Cebes
  • 3 – Tomàquets
  • 1 – Pela de llimona
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:

Per bullir els peus:
Socarreu els peus de porc, renteu-los i bulliu-los amb una ceba, un manat d’herbes (llorer, farigola, sajolida), uns grans de oebre negre i sal. Un cop bullits, escorreu-los bé.

Enfarineu i fregiu els peus de porc, i reserveu-los.
En el mateix oli feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Bulliu les castanyes uns 20 minuts i peleu-les.
Afegiu al sofregit els peus de porc, la pela de llimona i les castanyes, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir a poc a poc fins que les castanyes estiguin toves.

Variacions:
A mitja cocció s’hi pot afegir un caramel per donar-hi color.
Es pot fer amb samfaina en lloc del sofregit.
És un plat que es pot fer també amb costella de porc (costella de porc amb castanyes), amb pollastre, amb ànec, etc.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version