Rabo de bou
Escoltar
Ingredients:
- 1 kg – Rabo de bou
- 250 gr – Tomàquet natural
- 1 – Ceba
- All i julivert
- ½ litre – Vi blanc
- 1,5 litres – Aigua
- Sal
- Pebre negre
- 4 – Patates
- Oli d’oliva verge
- Rovellons
Preparació:
Netegem bé el rabo de bou i el partim per les articulacions en talls rodons. Seguidament posem un bon raig d’oli en una cassola i fregim els trossos de bou.
Ratllem la ceba i la sofregim, tot seguit afegim el tomàquet.
Preparem una picada d’all i julivert.
Afegim el vi blanc i l’aigua fins cobrir el rabo de bou, tapem la cassola i ho deixem coure aproximadament dues hores.
Abans de finalitzar la cocció afegim 4 patates tallades a tacos.
Una vegada tot estigui cuit, afegim la picada de all i julivert .
Tot seguit i posem el rovellons i rectifiquem de sal.
Ho deixem 10 minuts al foc, i ja podem emplatar.
Categoria: Carns.
Font: Hotel Restaurant Diego