Albergínies arrebossades
Escoltar
Ingredients:
- 4 – Albergínies
- 2 – Ous
- Farina
- Sal
- Oli
- Aigua
Preparació:
Talleu les albergínies a rodelles. Deixeu-les una estona amb aigua i sal.
Escorreu-les, eixugueu-les, passeu-les per farina i ou batut, i fregiu-les amb oli ben calent.Variacions:
Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calçots (vegeu calçots arrebossats), bròquil (vegeu bròquil arrebossat), coliflor, ceba, carxofes.
També es poden empanar amb pa ratllat.
Una altra opció és enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli molt calent. Un cop eixugades les albergínies, passeu-les per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-les directament a l’oli calent.
Escorreu-les, eixugueu-les, passeu-les per farina i ou batut, i fregiu-les amb oli ben calent.Variacions:
Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calçots (vegeu calçots arrebossats), bròquil (vegeu bròquil arrebossat), coliflor, ceba, carxofes.
També es poden empanar amb pa ratllat.
Una altra opció és enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli molt calent. Un cop eixugades les albergínies, passeu-les per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-les directament a l’oli calent.
Altres noms:
Albergínies amb gavardina.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català