Autor Cinema, teatre i televisió
19 Maig 2017 a 18:00

El film canadenc ‘Boris sense Béatrice’ s’estrena subtitulat en català

Avui divendres

cinema catala 2017.05.19

El film canadenc Boris sense Béatrice s’estrena aquest divendres, 19 de maig, en versió original francesa, subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La pel·lícula ha estat dirigida per Denis Côté i interpretada per James Hyndman, Simone-Élise Girard, Denis Lavant, Isolda Dychauk, Dounia Sichov, Laetitia Isambert-Denis i Louise Laprade. El film està distribuït per Paco Poch, que aquest 2017 ha estrenat en versió original subtitulada en català el film Le fils de Joseph.
L’argument se centra en Boris, un home triomfador que ha aconseguit tota mena d’èxits a la vida. La seva dona, Béatrice, és ministra del govern canadenc i pateix una forta depressió. Per evadir-se dels efectes de la malaltia, Boris manté una relació amorosa amb una companya de treball i comença a intimar amb la cuidadora de Béatrice. L’aparició d’un estrany li farà qüestionar tota la seva existència.
La pel·lícula es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
Switch to mobile version