Autor Societat
30 maig 2017 a 18:00

“ Mediapro Live, la revolució en directe”

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Exposició oberta fins al 24 de setembre al Palau Robert

Puigdemont Mediapro Palau Robert
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va inaugurar ahir a la tarda al Palau Robert l’exposició Mediapro Live, la revolució en directe, una mostra que pretén descobrir l’esforç humà i la revolució tecnològica que permet portar informació i entreteniment a tot arreu amb una immediatesa total.
Després de visitar els diferents espais de l’exposició, el cap de l’Executiu ha assegurat que el país sent una gran “admiració per una empresa com Mediapro que avui és motor del sector audiovisual a Europa”. Un referent que destaca, ha dit, per la gran capacitat tecnològica i per haver sabut “posar ànima i narrativa” en aquesta exposició a una temàtica que per sí és freda.
“Felicitats perquè tenim al país un referent internacional en la cultura d’arreu del món, que és com dir en la civilització del segle XII”, ha declarat Puigdemont, que ha afegit que gràcies al fet que avui no hi ha barreres en la comunicació un país petit com el nostre, amb un gran talent, pot aspirar a contribuir en primera persona en aquest àmbit”.
 
El president ha visitat la mostra acompanyat dels socis fundadors de Mediapro, Tatxo Benet i Jaume Roures, i del director general de difusió, Ignasi Genovés. En l’exposició, que estarà oberta fins al 24 de setembre, s’hi poden veure, entre d’altres coses, les imatges més icòniques dels darrers 20 anys, visualitzar una projecció del que significa un Barça-Real Madrid en una carpa instal·lada al jardí del Palau Robert o visitar la unitat mòbil més gran d’Espanya.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×