Autor Economia
5 juny 2017 a 18:00

PIMEC valora Bizbarcelona 2017

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Esdeveniment de referència per a la dinamització del món empresarial i l’activitat emprenedora

PIMEC Bizbarcelona 2017

Bizbarcelona s’ha acomiadat d’aquesta edició consolidant-se com l’esdeveniment de referència per a la dinamització del món empresarial i l’activitat emprenedora a Catalunya.

PIMEC ha actuat un any més com a membre del comitè promotor de Bizbarcelona per oferir als emprenedors de Catalunya solucions que els permetin transformar-se per ser competitius en un entorn de canvis socials, econòmics i tecnològics. Més de 2800 persones han participat en les activitats organitzades per la patronal, que s’han centrat molt especialment en la transformació digital: noves tendències socials, econòmiques i tecnològiques; serveis empresarials i per a l’economia social i eines per a la digitalització.

Les xifres de PIMEC

Enguany, PIMEC ha donat solucions i resposta a les necessitats i dubtes a les pimes i emprenedors a través del seu estand o de les diferents taules d’assessorament que s’han organitzat en diferents àmbits: finançament, vendes, internacionalització de les pimes i recol·locació i autoocupació. 200 persones han satisfet els seus dubtes a les taules d’assessorament i a l’estand de PIMEC.

La patronal també ha organitzat dues sessions Network Talent per facilitar a les empreses la incorporació de talent. En aquest sentit, les empreses que cerquen professionals dels àmbits administratiu, comerç, atenció al client o logística, han pogut entrar en contacte amb diversos candidats preseleccionats per PIMEC. Aquestes sessions han propiciat entrevistes amb 10 empreses i més de 50 candidats.

D’altra banda, més de 300 persones han participat a les 2 sessions de networking organitzades per PIMEC, incrementant la seva xarxa de contactes, afavorint la captació de clients potencials i generant sinergies i col·laboracions entre negocis.

A més, ha celebrat una nova edició del seu Mercado Financiapyme, trobada que posa en contacte empreses prèviament seleccionades amb entitats públiques i privades nacionals i internacionals que ofereixen finançament. En aquest fòrum les companyies han pogut presentar el seu projecte empresarial de forma directa tot millorant les condicions d’accés a préstecs.

Paral·lelament, l’entitat també ha ofert de forma complementària 23 ponències d’interès empresarial centrades en finançament, creació i creixement empresarial, eines per a la digitalització i noves tendències, que han aplegat un total de 2500 assistents.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×