Autor El temps
10 setembre 2017 a 18:00

Diada amb estabilitat meteorològica

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

S’acaba la pluja i remet el fred

Espectacular posta de sol al Bages // Foto: @toni_soler

Espectacular posta de sol al Bages // Foto: @toni_soler

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que després de l’arribada d’una pertorbació dissabte que va donar lloc a precipitacions que varen afectar molts punts del país. Al matí les més intenses i extenses al litoral i al prelitoral, on localment varen anar acompanyades de tempesta i pedra. Amb el pas de les hores es varen restringir a la meitat est de Catalunya. Els xàfecs varen ser d’intensitat forta, especialment a la meitat est i a punts del litoral i del prelitoral. La temperatura va baixar de forma ostensible.
Avui diumenge encara es poden mantenir alguns xàfecs i tempestes localment fortes al sector central del litoral. A la resta ha dominat l’ambient assolellat tret de la Val d’Aran i nord del Pallars Sobirà, on s`ha mantingut tapat i amb precipitacions febles i intermitents, que han estat de neu per sobre dels 1800 metres. Bufar vent del nord que es fort de tramuntana a l’Empordà, on s’ha alterat notablement l’onatge, i de mestral al terç sud. La temperatura encara ha baixat més que ahir i l’ambient es fresc en general i fred al Pirineu.
Per demà dilluns, 11 de setembre, es preveu una jornada assolellada en general, amb domini del cel poc o mig ennuvolat. Només hi ha la possibilitat d’algunes precipitacions febles al final del dia al Pirineu Occidental, així com d’algun ruixat dispers al nord-est. La temperatura es recuperarà lleugerament i el vent perdrà força.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×