Autor Articles i estudis
31 octubre 2017 a 18:00

Experiències de vida

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

joan juncosa amic

Les experiències de vida són una gran biblioteca per a cada un de nosaltres. Sembla que estiguin gravades a foc. Per regla general quan alguna cosa ens marca tant per desgràcia no sol ser una bona experiència. Aquestes mereixen una reflexió important. Hem de reflexionar si hi ha alguna cosa que aquest en la nostra mà perquè no es repeteixi aquest fet i acceptar que una part d’aquest succés no depèn de nosaltres. La importància d’aquesta reflexió és vital. El motiu? És ben senzill. La nostra tendència serà la de jutjar a tots pel mateix raser a base a les nostres experiències. Si bé el nostre instint és molt vàlid i no cal negar-ho. No podem catalogar a tots com si fossin capaços de tornar a fer-nos mal. Si és així perdrem valuoses oportunitats. Potser perquè no les arribarem a veure, potser perquè no estarem preparats per avançar cap a elles. Aquest és un altre perill. Quan un no se sent preparat és perquè encara no ha superat aquesta mala experiència. La vida no es pot planejar, només es pot viure. Evidentment que nosaltres fem plans i per descomptat que moltes vegades passen les coses tal com les hem preparat. És clar que si camí en una direcció acabaré arribant al meu destí. Però no perdis la capacitat de sorprendre’t, d’entendre que la vida és lliure albir, i que no controles moltes coses. Així no et decebràs i si caus et llevaràs més ràpid. Els dilluns de 11 a 12 a www.alpicatradio.com comentem l’article.
Per: juanjuncosa.com / AMIC

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×