Autor Societat
16 Octubre 2017 a 18:00

Xª Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

Ahir diumenge

aecc_jornada Montmelo nens cancer

Més de 60 infants malalts de càncer, juntament amb les seves famílies, van participar ahir en la X ª Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunyaon els petits s’han convertit en copilots de cotxes esportius de gamma alta com Ferrari, Porsche o Lamborghini, vehicles cedits per particulars, concessionaris i clubs d’arreu de l’Estat.

L’acte, organitzat per l’AECC-Catalunya contra el Càncer amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya, té com a objectiu principal que aquests nens i les seves famílies puguin allunyar-se un dia de l’entorn hospitalari, oblidar-se per unes hores de la malaltia i gaudir conjuntament d’una jornada lúdica.

L’activitat estrella de la jornada ha estat la Tanda contra el càncer, amb la que els menors han experimentat la sensació de córrer en un vehicle a tota velocitat per un dels circuits més emblemàtics del món. Els nens i nenes també han pogut realitzar altres activitats com: una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, un planetari, inflables, un circuit de motos i diferents tallers de manualitats i maquillatge.

Teresa López-Fando, psicooncòloga i cap de Programes i Serveis de l’AECC de Barcelona, assegura que per les famílies és un dia molt important ja que molts d’aquests infants porten mesos a l’ hospital i en una jornada com aquesta “fan realitat un somni que els hi dóna forces i ànims per continuar amb el dia a dia tan dur que suposa aquesta malaltia”.

Switch to mobile version