Autor Economia
6 Novembre 2017 a 10:00

Convocada vaga general per al proper dia 8 de novembre

Per la Intersindical-CSC

vaga general 8.11 Intersindical-CSC

La Intersindical-CSC ha convocat Vaga General pel pròxim dimecres 8 de novembre, iniciant-se a les de les 00.00 hores, en resposta a la precarietat instaurada en el món laboral a través de les successives reformes laborals dutes a terme els darrers anys. Així mateix, la Vaga General vol ser una resposta a l’empobriment de la classe treballadora a causa dels salaris baixos imperants, generadors d’una pobresa del voltant del 20% dels treballadors/es en actiu. Veiem com una part important de la classe treballadora no pot afrontar les despeses mínimes per assegurar una subsistència digna mentre que, per altra banda, desapareixen milers de milions d’euros en l’opacitat del rescat a la banca.

Convoquen, també, aquesta Vaga General per exigir la derogació del “Real Decreto Ley 15/2017 de 6 de octubre de medidas urgentes en materia de movilidad de operadores econòmicos dentro del territorio nacional” pels seus efectes lesius en el món del treball i teixit productiu català, afavorint la deslocalització d’empreses del nostre país i afectant greument l’economia catalana i la classe treballadora.

Altres sindicats con la CGT  criden al conjunt dels afiliats i afiliades, de totes les seccions sindicals de Catalunya a reflexionar sobre la gravetat d’aquesta situació i a valorar lliurement, actuant en consciència, la seva participació a la vaga general del proper 8 de novembre.

El sindicat USTEC també dona suport a la vaga mentres que CCOO no dona suport a aquesta vaga i UGT ho decidirà avui

Associacions civils com Omnium Cultural i ANC volen fer coincidir una aturada general amb aquesta vaga general

Switch to mobile version