Autor Societat
13 Desembre 2017 a 15:00

21a edició del 080 Barcelona Fashion

Del 29 de gener al 2 de febrer

Custo Barcelona, 080 Barcelona Fashion '14 // Imatge del web de 080 Barcelona Fashion

080 Barcelona Fashion // Imatge del web de 080 Barcelona Fashion

El Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona acollirà, del 29 de gener al 2 de febrer, les propostes d’un total de 32 creadors i marques de moda, en el marc de la propera edició del certamen que actua com a plataforma per potenciar la cultura de la moda i la vinculació d’aquesta amb el camp de les indústries culturals i creatives.
A la passarel·la del 080 desfilaran les creacions d’AGNÉS SUNYER; AMT; ANTONIO MIRÓ; BRAIN&BEAST; BOBOLI; CUSTO BARCELONA; ELENA ESTAUN; E.S. COLLECTION; ESCORPION STUDIO BARCELONA; ESTER FERRANDO; JINKSIEMINKS; JNORIG; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; LITTLE CREATIVE FACTORY; LOA BY LIDIA AGUILERA;  LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MIETIS; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ, PILARDELCAMPO; PUNTO BLANCO; SWEET MATITOS; TORRAS; TXELL MIRAS; VERBENA ATELIER; WOM&NOW; ZE GARCIA.
D’entre els dissenyadors i marques d’aquesta edició del 080, s’estrenen a la passarel·la la firma per de prêt-à-porter i estudi de sastreria MANS CONCEPT MENSWEAR(home), les creacions especialitzades en gènere de punt amb un toc d’artesania d’ESTER FERRANDO (home/dona), la proposta de disseny urbà de la marca barcelonina JINKSIEMINKS (home/dona), el jove dissenyador Josué Quesada portarà la seva particular visió de la cultura del street style a la passarel·la amb VERBENA ATELIER (home/dona), i la polièdrica en l’àmbit de la moda i la bellesa femenina AGNÉS SUNYER (dona) mostrarà la seva faceta de dissenyadora de col·leccions privades de prêt-à-porter.
El 080 també comptarà de nou amb el prestigiós creador ZE GARCIA (dona), com a dissenyador convidat, i dedicarà una jornada a la moda infantil amb LITTLE CREATIVE FACTORY BOBOLI. Precisament, BOBOLI, ESCORPION (home/dona) i CUSTO BARCELONA (home/dona) tornaran a apostar per propostes ready to buy. També estaran presents les firmes de moda catalana NAULOVER (dona), amb el seu disseny de qualitat i confort, i WOM & NOW (dona)  amb les seves peces urbanes en clau deluxe.
El  Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion by Desigual, de la passada edició 2017 MIETIS (dona), i el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion, ELENA ESTAUN (home/dona), presentaran les seves noves propostes. També ho faran els joves creadors que van debutar en la 20a edició del 080 JNORIG (home) i amt (dona), i la marca de moda femenina SWEET MATITOS (dona).
També a la passarel.la d’aquesta 21edició estaran presents els dissenyadors independents i conceptuals MIRIAM PONSA (dona), OSCARLEON (dona), PABLO ERROZ (home/dona) i TXELL MIRAS (dona), alhora KRIZIA ROBUSTELLA (home /dona) no faltarà  a la cita amb el seu Sport Deluxe.
ANTONIO MIRO (home/dona) insígnia de la moda, BRAIN&BEAST (home /dona) amb les seves sorprenents creacions, l’especialista en punt d’alta qualitat LEBOR GABALA(dona), les delicades peces d’essència mediterrània i de procés artesanal de LOA BY LIDIA AGUILERA (dona), i la proposta de PILARDELCAMPO (dona) d’essència femenina sofisticada, atrevida o luxosa, conformen el programa de creadors i dissenyadors que formen part d’aquesta edició del 080 Barcelona Fashion.
A la passarel·la tampoc i faltarà la moda íntima amb les propostes de PUNTO BLANCO(home/dona), i la innovadora i revolucionaria marca per a home E.S.COLLECTION(home).
El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion, amb l’objectiu de posar en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya, i d’una altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.
Conscients de la importància del sector tèxtil-moda català, l’objectiu és consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, contribuir a la internacionalització i alhora a la relocalització de la producció tèxtil a Catalunya, com també potenciar la cultura de la moda i la vinculació d’aquesta amb el camp de les indústries culturals i creatives i acostar la moda al ciutadà.
Switch to mobile version