Autor Societat
17 Desembre 2017 a 10:00

Les Voltes Solidàries al Circuit han recaptat 5.890 euros per La Marató de TV3

Es van celebrar per desè any consecutiu

circuit marató voles solidaries

La solidaritat s’ha endut la victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les Voltes Solidàries, activitat que s’emmarca en els actes de La Marató de TV3, es van celebrar per desè any consecutiu el passat diumenge 3 de desembre al traçat del Circuit català. El balanç va ser de prop de 200 vehicles i un total de 5.890 euros recaptats, uns beneficis que aniran destinats íntegrament al programa solidari que impulsa TV3-Televisió de Catalunya, enguany dedicat a les malalties infeccioses, i que té lloc avui diumenge 17 de desembre.

L’activitat donà l’oportunitat de rodar per la pista amb cotxe o moto particular. Els aficionats van fer dues voltes al traçat del Circuit guiats per un cotxe de seguretat a una velocitat màxima de 50 km/h pel traçat Gran Premi (de 4.655 metres), repartits en nou tandes que van tenir lloc durant la tarda.

A més de les Voltes Solidàries, el Circuit de Barcelona-Catalunya també va ser escenari d’una rodada de l’Associació La Motorada, que a la vegada també van organitzar una xerrada sobre la seguretat vial pel col·lectiu motociclista amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra. L’ambient familiar i festiu present al Circuit va comptar amb altres accions solidàries; com ara els 10km RACC, curses d’atletisme de 10 km, 5 km i curses infantils; per a que tots els públics poguessin col·laborar de formes diverses amb La Marató de TV3.

Switch to mobile version