Autor Economia
28 Desembre 2017 a 15:00

Mobile World Capital Barcelona i PIMEC impulsen la transformació digital

mobile world capital pimec

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i PIMEC han signat un acord de col·laboració per impulsar i fomentar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses catalanes.

PIMEC i MWCapital sumaran esforços per crear una Comissió de Treball, integrada per membres d’ambdues organitzacions, per plantejar futures accions i iniciatives. En aquesta mateixa línia, les entitats també impulsaran una Comissió de Seguiment que realitzarà reunions quadrimestrals, amb l’objectiu d’analitzar el desenvolupament dels projectes.

El marc de l’acord permetrà la participació activa de PIMEC en iniciatives de la Fundació com el Mobile Lunch, la trobada anual d’empreses i associacions de la comunitat mobile que se celebrarà el diumenge abans de l’inici del congrés mundial de mòbils, i Mobile Talks, els fòrums de debat sobre transformació digital que analitzen les últimes tendències en innovació, identitat mòbil o l’impacte de noves solucions digitals en models de negoci tradicionals. A més, l’acord facilita la presència de PIMEC a la 4YFN, la plataforma de negoci global per a la creixent comunitat de startups tecnològiques impulsada per Mobile World Capital Barcelona, i en el GSMA Mobile World Congress 2018.

Per la seva banda, PIMEC promourà la participació activa dels seus integrants a GoingDigital, el programa d’experiències educatives impulsat per MWCapital i dirigides a empresaris. A partir del contingut generat en aquestes sessions, PIMEC desenvoluparà uns cursos formatius propis amb l’objectiu d’acostar els conceptes fonamentals sobre la digitalització i els nous models de negoci a les petites i mitjanes empreses.

Switch to mobile version