Autor Societat
14 Desembre 2017 a 15:00

Per Nadal, llibres únics

A la Llibreria de la Diputació de Barcelona

DIBA llibre Nadal

Aquest any, i sota l’eslogan “Regala llibres únics, a preus petits.” trobareu llibres únics ja que alguns exemplars són difícils de trobar perquè tenen una distribució comercial específica ja que són llibres d’institucions, d’ajuntaments o de museus. Trobareu també llibres de fotografia, monuments, pintura, botànica, trens, teatre, parcs, muntanyes, mar, tradició, història o sobre Barcelona. La selecció de títols la podeu consultar amb detall a la Llibreria.

Entre les novetats recomanades d’enguany, destaquen entre d’altres: “Santa Cecília de Montserrat. Del segle X a Sean Scully”;  “La cuina dels llegums”; la col·lecció “Palau Güell a fons” amb el seu últim llibre“Un Palau dins d’un altre. De Portaferrissa a Nou de la Rambla” o “Un dia al Palau Güell”.

-Santa Cecília de Montserrat. Del segle X a Sean Scully. Es tracta del primer testimoni de l’art romànic a la muntanya de Montserrat. Santa Cecília és la suma de més de mil anys d’història en un dels llocs emblemàtics del país. Ara reneix i s’actualitza en aquest nou Espai d’Art, mitjançant l’expressivitat ecumènica de les obres de l’artista Sean Scully, que s’integren perfectament dins els murs de l’església restaurada i que respecten els trets de senzillesa i austeritat dels seus orígens romànics.

-La cuina dels llegums. Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet?, que els cigrons aporten tant d’àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer el Bulli va ser de llegums?. Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los.

-Un Palau dins d’un altre. De Portaferrissa a Nou de la Rambla. La història del Palau Güell pren des d’avui una nova dimensió amb la publicació d’aquest apassionant treball que signa el crític i historiador de l’art Josep Casamartina. Un palau dins d’un altre és el tercer número de la col·lecció “El Palau Güell a fons” i té relació amb la ruta urbana titulada “Els Güell a la Rambla. Quatre palaus connectats”, que el Palau Güell organitza cada any des del 2012 en ocasió de les Jornades Europees de Patrimoni. El recull i l’ampliació dels estudis i recerques previs i la incorporació de documentació i d’imatges inèdites es presenten ara en aquest llibre i aporten una nova i captivadora perspectiva de la gestació i decoració interior d’aquest excepcional edifici.

-Un dia al Palau Güell. El Palau Güell, una de les primeres obres d’Antoni Gaudí, està considerat un dels edificis més significatius de l’arquitectura modernista de la ciutat de Barcelona. A Un dia al Palau Güell el dibuixant Fabio Castro fa servir l’sketching per oferir-nos la seva particular visió dels diferents espais que formen el palau, desgranar a poc a poc tota la vida que l’envolta i desxifrar les genialitats de l’arquitecte Antoni Gaudí.

 la Llibreria de la Diputació de Barcelona ofereix una selecció de llibres de qualitat a preus assequibles. Podeu trobar llibres a partir de 3 euros, que coincidint amb l’època nadalenca, es converteixen en un regal ideal per aquests dies.

 

Switch to mobile version