Autor Món animal
29 gener 2018 a 18:00

Passejades i excursions amb gossos per la zona i tot Catalunya

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

animalmente excursions amb gossos

A Animalmente ens agrada molt anar d’excursió i sortir a passejar per la muntanya amb els nostres companys peluts. A Catalunya i concretament a la nostra zona del Maresme, hi ha infinitat de camins i senders on passejar i poder gaudir amb ells en un entorn natural magnífic.

Realitzar senderisme aporta molts avantatges per als nostres gossos, a més de les necessitats bàsiques d’alimentació i prevenció de malalties dels gossos necessiten gaudir de llargues passejades, jugar i divertir-se. Les sortides al camp en companyia d’altres persones i al costat d’altres companys canins permet als gossos gaudir d’un equilibri físic i mental difícil d’aconseguir amb l’estil de vida actual.

Pensem que tant l’exercici físic i mental en gossos com la relació entre ells està sota mínims en la nostra societat actual. És molt important que els gossos puguin relacionar-se lliurement, que puguin compartir passejades tant amb persones com amb altres de la seva espècie el que els ajudarà a tenir una feliç socialització. El contacte amb la natura juga un paper molt important tant en la vida dels gossos com en les nostres.

Us convidem a que passegeu feliçment amb els vostres companys canins i per això compartim informació de pàgines, on hi ha interessants rutes d’excursionisme de muntanya amb gossos per la zona i per tot Catalunya.

http://animalmente.com/blog/excursiones-perrunas

Una salutació animal

 Fermín Varón
www.animalmente.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×