Autor Cinema, teatre i televisió
26 Gener 2018 a 18:00

“Trio”, “Petzi i la Mar Salada” i “La revolta dels contes”

S’estrenen avui en català

cinema catala 2018.01.26

Els films TrioPetzi i la Mar Salada i La revolta dels contes s’estrenen aquest divendres en versió catalana. El doblatge i la subtitulació dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Trio
Paycom Multimedia distribueix aquesta pel·lícula noruega dirigida per Eva Dahr i interpretada per Naomi Hasselberg Thorsrud, Bjørnar Lysfoss Hagesveen, Henrik Hines Grape, Franziska Tørnquist, Reidar Sørensen, Minh-Khai Phan-Thi, Per Kjerstad, Bjørn Bernt, Regine Stokkevåg Eide, Samantha Lawson i Ole Vidar Skogheim.
Durant segles, molta gent ha cercat el llegendari Santuari de Sant Olav. Ara, tres adolescents han aconseguit una pista sobre la seva ubicació i es disposen a trobar-lo. No els serà tan fàcil com semblava ja que uns caçadors de tresors també hi estan interessats.
El film, doblat en català, es podrà veure a:
Cinema Maldà (Barcelona)
Cinemes Girona (Barcelona)
Soho House (Barcelona)
Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
Cinema Truffaut (Girona)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Screenbox Funatic (Lleida)
Petzi i la Mar Salada
Drac Màgic presenta aquest film adreçat especialment als més petits de la família. La pel·lícula ha estat dirigida per Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon. El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
L’osset Petzi i els seus amics, el pingüí Pingo i el pelicà Riki, es passen el dia junts i s’estimen molt. Junts, decideixen embarcar-se en una aventura que els portarà a conèixer món i a viure tota mena d’experiències.
El film es podrà veure a:
Cinema Casal d’Agramunt (Agramunt)
Cinemes Girona (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Cinema Rambla de l’Art (Cambrils)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
JCA Cinemes Valls (Valls)
La revolta dels contes
Pel·lícula inspirada en la col·lecció de poemes de Roald Dahl on recupera els personatges dels contes clàssics amb un esperit transgressor. Blancaneu, la Caputxeta, el llop, els porquets mai no tornaran a ser els mateixos…
El film, que es projecta doblat en català, ha estat dirigit per Jakob Schuh i Jan Lachauer i està distribuït per Rita & Luca Films.
Es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
Cinema Truffaut (Girona)
Cine Alhambra (La Garriga)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Switch to mobile version